ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ И ПРОИЗВОДИ СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

 
 
 

Услуги

 

 
 

Водовод

 
 
Водоинсталатерски услуги за инсталации за довод на вода и одвод на отпадни води.
 
 
 

Купатила

 
 
Изведба на инсталации и монтажа на санитарни елементи за купатила.

 
 
 

ПАРНО ГРЕЕЊЕ

 
 
Изведба на инсталации за парно греење и поправка.
 
 
 
 
 
 

Производи

 

 
 
 

БАТЕРИИ И АКСЕСОАРИ

 
 
 
 

БОЈЛЕРИ И ГАЛАНТЕРИЈА

 
 
 
 

КУПАТИЛСКА КЕРАМИКА

 
 
 
 

МЕБЕЛ ЗА БАЊИ

 
 
 
 
 
 

ПРОТОЧНИ ЧЕШМИ

 
 
 
 

ТУШ КАБИНИ И КАДИ

 
 
 
 

ВЦ КАЗАНЧИЊА И ДЕЛОВИ

 
 
 
 
 
 
 

За нас

 

 
Постоиме на пазарот повеќе од 15 години. Уште на самиот почеток се определивме прв приотитет да ни биде задоволството на нашите клиенти, професионалната услуга и производи со проверен квалитет.

Нашата дејност се состои од водоинсталатерски услуги за инсталации за довод на вода и одвод на отпадни води, изведба на инсталации и монтажа на санитарни елементи за купатила и изведба на инсталации за парно греење и поправка.

Нашиот тим е составен од професионалци мајстори и инженери со големо искуство во нашата дејност.

 
 
 
 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

 

 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*